Container (Ondergronds) in brand door vuurwerk



Op 26 december, rond 20.25 uur kreeg brandweer Sliedrecht de melding van een buitenbrand in een vuilcontainer aan de P.C. Hooftlaan. Toen de brandweer ter plaatse kwam was de straat vol met dikke rook bepakt. Er ging ongeveer rond 200 liter water in de container. Het vuur ging snel uit en de brandweer pakten weer in om richting de kazerne te rijden. Bij de kazerne werd de watertank gevuld en stond weer klaar voor de volgende melding .

Op 27 december kreeg de brandweer Sliedrecht een brandmelding binnen van een buitenbrand in een vuilcontainer (ondergronds ) in de Hugo de Grootstraat in Sliedrecht. Er was een bewoner van deze straat al bezig met een tuinslang om de grootste klap voor te zijn. Ook hielpen een paar kinderen met emmers vol met water mee. De brandweer kon de straat niet makkelijk in omdat er een auto fout geparkeerd.
De auto stond namenlijk op de stoep. Al gauw gingen hierdoor even de blauwe lichten & de sirene aan. De eigenaar kwam snel naar buiten om de auto weg te halen. Terplaaste is de container vol met water gegooid. Dr politie was ook ter plaatse en heeft een klein buurtonderzoek gedaan of er vreemde situaties waren gebeurd in de straat. De brandweer ging weer richting de kazerne.







Reacties