Meisjes C1 van okk70 hebben gewonnen van Hilver MC 1 met 3-2



Zaterdag 30 januari stond de wedstrijd tegen Hilver MC1 op het programma. De derde wedstrijd van het nieuwe seizoen, waarin we hoofdklasse zijn gaan spelen. In deze poule hebben we te maken met betere teams dan vorig seizoen. Dat bleek ook weer uit deze wedstrijd.
Deze wedstrijd waren we met z'n zevenen: Zoë, Willemijn, Sara, Jeanet, Emma, Hanna en Rachel een van onze vaste aanvullingen uit CMV 6. We hadden met trainen al geoefend om achteruit te setuppen en dat gingen we in deze wedstrijd ook toepassen. Dus verschoof de spelverdeler een plaats terug zodat de pass naar het midden moest worden gegeven en dat naar achter of voor geset-upt moest worden. André had voor ons geregeld dat er bij deze wedstrijd een fotograaf aanwezig was, dit was natuurlijk helemaal super, het resultaat is ook super leuk!
Toen begon de wedstrijd, we hadden best snel door dat we met een tegenstander van hoog niveau te maken hadden. Dus moesten we erg ons best doen om de ballen van de grond te houden. Toch lukte ons dit vaak genoeg en wonnen deze set maar net, 25-22. Toen set nummer 2, voor deze set liet André ons een foto zien hoe dat hij vond dat we stonden te spelen, een afbeelding van een hamster. Dat André + het publiek zo'n indruk van ons kreeg was natuurlijk niet de bedoeling. Dus we probeerden gedurfder te spelen en alle ballen van de grond te houden, maar dit lukte niet helemaal. We verloren deze set met 14-25.
Na deze verloren set wilde we er helemaal voor gaan. We probeerde de hamster weg te stoppen en te gaan vechten als een tijger. Wat ook aardig lukte want deze set wonnen we met 25-22. Volgens André hadden we de hamster begraven en dat wilde wij zo houden. Ondanks de goede aanvallen en het verdedigende werk lukt het ons niet om deze set ook binnen te slepen. Het werd 19-25. Een vijfsetter dus, we wilden en moesten dit winnen. Wat ook goed lukte, we begonnen gelijk met goed spel en stonden al snel voor met 8-2. Ook de laatste paar punten gingen vrijwel makkelijk en we wonnen met 15-6.
Dit was dus de derde wedstrijd van het seizoen. Door 3 gewonnen wedstrijden staan we nu eerste en dat willen we graag zo houden! Enne... fotograaf heel erg bedankt voor de leuke foto's!!
-MC1-
































Reacties