3-1 overwinning sliedrecht sport dames 2 Pharmafilter US DS 1

De vierde thuiswedstrijd van het seizoen werd afgelopen zaterdag gespeeld tegen Pharmafilter US.

Als versterking waren Lillian en Duns uit Dames 4 erbij.We begonnen de eerste set met Dorijn, Joanne, Annemiek, Nienke, Anke, Famke en Lisette. Al snel kwamen we op een voorsprong van 16-12, die we in het verdere verloop ook konden vasthouden. De eerste set werd gewonnen met een stand van 25-23.  De tweede set begon dezelfde basiszeven. Weer kwamen we op voorsprong te  staan, maar US zette de achtervolging in. Na een spannend slot met mooie rally’s werd de set met een stand van 31-29 gewonnen.Geen wijzigingen in de starting seven in de derde set. We stonden 2-0 voor en het  was daarom van belang om de concentratie niet te laten wegzakken en deze set te pakken. Maar al snel kwamen we op een achterstand terecht. Nienke werd gewisseld voor Angie en Famke voor Aukje. Er werd een inhaalrace ingezet maar helaas werd deze set verloren met 20-25.Ook in de vierde set geen wijzigingen in het beginnend zevental t.o.v. de voorafgaande sets. Alles op alles werd er gezet om deze set binnen te halen. Weer kwamen we snel op voorsprong en wisten deze vast te houden. De set werd gewonnen met een eindstand van 25-20.Na afloop konden we deze overwinning vieren met ons zelfgeorganiseerde S-party! Bedankt voor alle aanmoediging en tot over twee weken in de Stoep, want dan spelen we tegen DeVoKo!
(Wedstrijdverslag van Sliedrecht Sport dames 2)